صفحه ی اصلی / اخبار / طرز تهیه ی شیرینی خانگی برای عید و پذیرایی

طرز تهیه ی شیرینی خانگی برای عید و پذیرایی

طرز تهیه ی شیرینی خانگی برای عید و پذیرایی

شیرینی خانگی

لوز نارگیل خانگی

مواد لازم:

شکر: ۲ پیمانه یا ۲۰۰ گرم

آب: یک پیمانه یا ۱۰۰ گرم

پودر نارگیل: ۲ پیمانه یا ۲۰۰ گرم (پودر نارگیل کاملا نرم وچرخ شده یا آسیاب‌ شده باشد).

طرز تهیه:

ابتدا برای تهیه شربت این شیرینی شکر و آب را مخلوط کرده تا کاملا شکر در آب حل شود.

سپس این محلول را روی حرارت گذاشته تا بجوشد و قوام آید.

پس از آن شربت را به ظرف دیگری منتقل کرده و خوب بزنید تا سفید شود و پودر نارگیل را به آن اضافه و مخلوط کنید و در ظرف پیرکس ریخته، بلافاصله داخل فر قرار دهید و به مدت ۲۰ دقیقه صبر کنید تا پخته شود.

بعد از پخته شدن آنها را به شکل لوزی بریده و در ظرفی دیگر بچینید و با آن از مهمانان نوروزی خود پذیرایی کنید.

شیرینی کشمشی

شیرینی خانگی

شیرینی خانگی

مواد لازم:

کشمش پلویی: یک لیوان

آرد:۳۵۰ گرم

تخم‌مرغ: ۳ عدد

وانیل: کمی

روغن: ۱۸۰ گرم

پودر قند: ۳۵۰ گرم

طرز تهیه:

پودر قند و روغن را در یک ظرف گود بریزید و آن‌قدر آن را بزنید که از ظرف نریزد. کشمش و آرد را هم مخلوط و در انتها همه مواد را یکجا کنید. فر را از قبل گرم کرده و سینی فر را با یک ورق کاغذ روغنی پوشش دهید. مواد را در قیف ریخته و منظم و با فاصله روی کاغذ روغنی بریزید و سینی را در فر قرار دهید. این شیرینی در دمای ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد و به مدت ۵ تا ۸ دقیقه پخته می‌شود. بلافاصله بعد از پخت آن را از کاغذ جدا کنید و در ظرف مناسبی چیده و روی آنها را با سلفون بپوشانید تا نرم و تازه بمانند. شیرینی کشمشی را با چای یا شیر داغ میل کنید.

نوشته طرز تهیه ی شیرینی خانگی برای عید و پذیرایی اولین بار در مجله اینترنتی آراس , اخبار , عکس , مدل , فناوری. پدیدار شد.

منبع

Check Also

مجموعه ای از جدیدترین گالری مدل مانتو ۲۰۱۹ / مدل مانتو پاییزه

مجموعه ای از جدیدترین گالری مدل مانتو ۲۰۱۹ / مدل مانتو پاییزه مجموعه ای از …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *